22 Eylül 2011 Perşembe

Bir Çeşit Zayıflama Kürü


Konumuz ZAYIFLAMAK...Zayıflamak isteyenler ne yapar ? Diyet.Ben size diyetsiz bir zayıflama önereceğim.Ben öyle şunu yiyin,bunu yemeyin demeyeceğim.Doğrudan, yaşamımdan 6 aylık bir örnekle kan ter içinde anlatmaya çalışcağım.Bunları denerseniz benim gibi zayıflayabilir ya da hık diye gidebilirsiniz.Ben bunları yapmaya başlamadan önce pantalonum patlama aşamasındaydı.

Gelelim reçetemize.Bu anlatılanlar 1 günlüktür ama ben bunları 6 ay boyunca her gün yapmıştım :)


Sabah saat 06:15-30 gibi ayağa kalkılır.Tüm ihtiyaçlar karşılandıktan sonra saat 07:00'da kahvaltıya oturulur.Kahvaltıda masada ne varsa bolca ekmekle tüketilir.Kahvaltı bittikten sonra saat tam 08:00'da 3-4 kilometrelik bir koşuya başlanır.Koşunun ilk 50 metresi grupla aynı hizada koşulduktan sonra yavaş yavaş gruptan kopulur ve biraz sonra ara iyice açılır.Arkadan bir ses gelir :

''Sarıııııı ! Kaldır k.çıınıı...Koş koşşşş...

Bu gazla öndeki gruba yetişilir fakat az sonra grupla ara iyice açılır.Grup koşuyu bitirmiş bekler.Kimi ? Ben dahil iki kişiyi  :) Gruba yetişilince tekrar bir ses duyulur :

''Sırayaaaaa geeeeeeeeçççççççççç '' sıraya geçilir.

''İstikamet spor sahası.Koşar adım maarrrşş ''

Evet bu andan sonra istikametimiz spor sahasıdır.Spor sahasına gelinince ilk önce halatın önünde sıraya geçilir.Sırayla herkes halata tırmanır.Ben tırmanmaya çalışırım.Halat bitince uzun atlama,uzun atlama bitince barfiks,barfiks bitince 100 metre koşusu,ondan sonra şinav,mekik.Tüm bunlar bittiğinde saat 10:30 civarı olmuştur.
Daha sonra tekrar sıraya geçilir.

''İstikameeettt engelli parkuruuuuu ''
''Koşar adımmm marşş ''

Engelli parkuru da saat 12:30'a kadar halledilir.Saat 01:00 da öğle yemeğine gidilir.01-02 arası homini gırtlak ne bulunursa yenilir.Çoğu zaman erkenden bitirilmeye çalışılarak kantine hücum edilir.Gelsin çaylar,bisküviler,tatlılar tekrar çaylar barış çubukları. Saat 02:00'da tekrar sıraya girilir.Daha sonra talim terbiye olayına girilir.Sağ sol,yat kalk,sürün çok sevdim bi daha yat.Sonra spor spor spor...

Akşam 07:00 gibi tekrar yemeğe gidilir.Yemekte hominigırtlak.Yemekten sonra boşsundur.Kantin,çay,çikolata,barış çubuğu vs vs.Sonra 09:00 gibi yatak .Yattıktan 5 dakika sonra deriin bir uyku.Tekrar sabah 6 vb. vb. :D

Alın size müthiş bir zayıflama tekniği :) Başta bahsettiğim patlamak üzere olan pantalon 6 ay sonra 1,5 karış bolluk..Seçim sizin :)







*Siz zayıflamak için önce bir doktora gidin emi....:)

6 yorum:

öykü dedi ki...

o zaman tum kılolular
askeree


hayırlı teskereler:)

Adsız dedi ki...

Ah ah zavallı kilolarım benim :))) Ah ne balkonlar çıkmıştım ben.Hepsini yıktılar :)))

Şair Degilim dedi ki...

Spor onemli daha dogrusu monoton stresli yasamda hareket onemli saglikli ve duzenli hareket ancak bir noktada metobolizma denen olayi kabul etmek ve gerekli tedaviyi gormekte onemli///

Adsız dedi ki...

Şair Değilim >>> En önemlisi düzenlilik.Düzenli olduktan sonra hepsi geliyor :)

Hakan Rapoğlu dedi ki...

Koşturmaca.. :S

Adsız dedi ki...

Panel>>>Tam bir koşturmaca :)

Yorum Gönder

Yorumlarınız Türkçe yazım kurallarına uygun olduğu için;hakaret içermediği için teşekkürler

Add to Technorati Favorites