12 Kasım 2011 Cumartesi

Şanslı Günüm ! Teşekkürler Kingston :)



Bundan kısa bir süre önce Kingston Facebook Sayfası'nı ziyaret etmiştim.Bu ziyareti de almak istediğim Kingston marka USB Bellekleri araştırırken gerçekleştirdim.Zaten bir Facebook hesabımda varken şu sayfayı bir beğeneyim dedim ve beğendim.Beğenip te sayfayı kurcalarken sayfada yarışmalar düzenlendiğini farkettim.



Bu yarışmalar GEVEZE ile ortak olarak GEVEZE 'nin facebook sayfasında yapılıyor.Yapmanız gerekenler çok basit.Kingston Facebook Sayfasını BEĞEN' iyorsunuz.Ardından sol taraftaki GEVEZE linkine tıklayıp size verilen kodu kopyalıyorsunuz.Sonra hemen alttan GEVEZE Facebook Sayfası'na gidip ilgili yarışma konusunun altına -artık yarışma her ne ise- cevabınızı yazıp,hemen ardına da kod numaranızı yazıp tamam diyorsunuz.Hepsi bu.Yarışma süresi bitince kazananlar açıklanıyor.Her seferinde değişik bir Kingston ürününü kazanma şansınız oluyor.

Benim ödül kazandığım haftanın yarışması cümle tamamlamacaydı. :)

'' KINGSTON SSD O KADAR HIZLI Kİ .................. ''

Peki ben ne dedim de kazandım ?

''KINGSTON SSD O KADAR HIZLI Kİ bir karşılaştırma için yine bir Kingston SSD'ye ihtiyacınız var! ''

dedim  ve kazandıktan 3-4 gün sonra bugün 128 GB Kingston SSD 'im elime ulaştı.Hatta yanında bir de Kingston amblemli bir de T-Shirt geldi.Böyle bir t-shirtü giyer miyim bilmiyorum ama yine de teşekkürler Kingston...

Şu saatten sonra yapacağım şey bu SSD'yi bilgisayarıma ya da notebook'uma entegre etmek olacak.10 dakikadır anlatıyorsun da nedir bu SSD derseniz onun cevabı da BURADA...Ya da kısaca şu anda kullandığınız hard diskten 2-3 kat daha hızlı diyebilirim.... :))) BURADA'da SSD ile HDD arasındaki farklara dikkat çekmişler.

İsterseniz,facebook hesabınız da varsa bir beğeniverin.Belki siz de işinize yarayacak bir şeyler kazanabilirsiniz.

2 yorum:

G R İ ❥ dedi ki...

hayirli mi olsun, gule gule mi kullan deyim bilemedim . sanirim ikiside olur degil mi ; )

Adsız dedi ki...

Lo-La >>> Farketmez.İyi niyetler bu tarafa doğru efil efil esti nasıl olsa ?İstediğiniz söyleyebilirsin :)))

Ayrıca inşallah daha iyilerine sen de sahip olursun...!

Yorum Gönder

Yorumlarınız Türkçe yazım kurallarına uygun olduğu için;hakaret içermediği için teşekkürler

Add to Technorati Favorites