12 Nisan 2010 Pazartesi

Cok Garip Haller Bunlar

Eminim hepiniz karabasan görmüşsünüzdür.(Bu kelime böyle mi kullanılıyordu bilmiyorum.)Hani bağırmak istersiniz,sesinizi duyurmak istersiniz ama bir türlü sesiniz çıkmaz ve tam tıkanma esnasında uyanırsınız büyük bir korkuyla ve kimi zaman kan ter içinde.İşte bu gece bana tam da böyle bir şey oldu.Uzun süredir böyle bir şey olmamıştı.Ama sağolsun nasıl bir şey olduğunu hatırlattı.

Gelelim nasıl bir şey olduğuna : Arkadaşımla karanlık bir odadayız.Arkadaşım yatakta yatıyor.Ben de hatırladığım kadarıyla oturuyorum.Tabi bunun gerisinde bir şeyler daha var ama hatırlamıyorum :) Derken arkadaşımın yanına oturup :

- Yarın şuraya(hatırlamıyorum) gidelim. diyorum
- Tabi çok güzel olur.

Tam o sırada odanın diğer odaya açılan kapısından bir akrabam kafasını uzatıp :

-Evet gidin.Hatta orda şunlar şunlar(hatırlamıyorum)da var. diyor.
-Aaa doğru diyerek ve bir şeyler sormak için bir saniye de o odaya giriyorum.Arkamı dönüp tam bir şey söyleyecekken bir bakıyorum ki o kişi orada yok.

-Aama az önce buradaydı şimdi nerede ? derkeno kişinin sesi dışarıdan geliyor.
-O dışarıdaysa az önce konuşan kimdi ? :(

Bi korku bi korku sormayın.

O anda gözüm karşımda duran yatağa takılıyor.
İşte asıl olay burda !!!

Street Fighter'daki Ryu karakterini bilirmisiniz ? Onun meşhur bir hareketi vardır.Bizim bildiğimiz şekliyle ''Aduuuket'' ... İşte tam o anda bu harekete benzer bir hareket yapıyorum yatağa doğru.Ama benim yaptığım harekette kollarım biraz aralık.Bu hareketi yaparken de aduuket yerine her ne hikmetse ''Allaaaaah '' diyorum.Oradaki yatağa doğru bir ses ve güç dalgası gidiyor.Bu dalga yatağa çarpınca birden yatağına altından maymuna benzeyen ama tüyleri olmayan bir yaratık fırlıyor ve fırladığu gibi arkadaşımın olduğu karanlık odanın içine kaçıyor.Nasıl korku nasıl korku :)
Odanın kapısına doğru seğirtiyorum.İçerisi karanlık.Arkadaşa ışığı yakmasını söylüyorum.Işığı yaktığında gözler alışıncaya kadar gözlerimi ksııyorum.İçerisini bulanık görüyorum.O bulanıklığın içinde o yaratığı arıyorum.Gözlerimi odanın içinde gezdirirken köşede büzülmüş bir halde olduğunu görüyorum.Bana bakıyor.Az önce yaptığım aduuket hareketini tekrar tekrar yaparak onu vurmaya çalışıyorum.

Alllaaaaaaaaah ! Alllaaaaaaaah ! Allllaaaaaaaah! 

Ama her seferinde kaçıyor.Bir türlü vuramıyorum.Duvardan duvara sıçrayarak benim bu ataklarımdan  kurtuluyor.Ama bu sıçramalar esnasında her seferinde bana bir adım daha yaklaşıyor.Son sıçramasını yüzüme doğru yapıyor.Kollarını ve ağzını açarak ve üzerime ısırmak maksadıyla.Son bir Alllaaaaaaah !! atağı .......

Ve uyanıyorum...Çok şükür rüyaymış !!!!

Hayırlara karşı....

3 yorum:

Hayalperest dedi ki...

Ayyy banada olmuştuu çok kötüü çokk :D
Sen gene kalmışın ayağa ben yerimden kalkamadım :D
Bir de kalktığın yetmez gibi tekme vuruyorsun :D
Bende sana Allaaahhh Allahhhhh diyorum :D

selmaningunlugu dedi ki...

Ben şimdi okudum, herhalde bu zamana kadar etkisi geçmiştir. :) Öyle kötü rüyalar gördüğünüzde kimseye anlatmayacaksınız :)) yoksa çıkar :)) gün niyetine hayırlara çıksın deyip unutacaksınız. :))) bir daha güzel ve renkli rüyalar görmeniz dileğiyle ..

Adsız dedi ki...

Selmanıngünlüğü<<<<< Haklısınız ben de duymuştum kötü rüya görüldüğünde anlatılmazmış.Ama uyandıktan sonra komik geldi nedense bilgisayar oyunu gibi rüya gördüm:)))Teşekkürler iyi dilekler karşılıklı....

Yorum Gönder

Yorumlarınız Türkçe yazım kurallarına uygun olduğu için;hakaret içermediği için teşekkürler

Add to Technorati Favorites