31 Ekim 2010 Pazar

Çıkmaz Ayın KPSS'si

Sabahın en gözü görmez,en kör vaktinde ; kargalar bile kahvaltıda ne yiyeceğine henüz karar vermemişken,titreye titreye sınav salonuna doğru yola koyulmuştum.Tabi gece yatmadan önce büyüklerimizin buyurduğu üzere sınav giriş belgesi,kimlik belgesi ve bir adet fotoğrafımı yastığımın altına koymuştum.Gece uyanıp uyanıp, bakıp bakıp iç geçirmek için :)dualar edip bir adayın KPSS düşlerinin hayra çıkması için.
Sabah olduğunda iyice gerinip, saatleri bir saat geri almanın da verdiği rahatlıkla güzelce bir kahvaltının ardından kıyafetlerimi giyinip üzerime bir şey almadığımdan emin olarak zurnanın zort dediği yere doğru yollandım.
Sınava girişte her şey didik didik arandı.Müthiş bir mükemmeliyet.Adayların yanında sadece sınav giriş belgesi,kimlik belgesi olacak,başka bir şeye izin yok.Olmadı da zaten.Ama bu kadar titizlenme daha önce olsa daha iyi olmaz mıydı ? 
Neyse sınava girdik.Suyumuz,kalemimiz,silgimiz,kalemTRAŞımız bir de üç tane mini mini şekerimiz ufak bir poşet içinde verildi bizlere.Aslında verilirken:
-Hayır sağolun ben menüyü görebilir miyim ? Demek te vardı ama :)
Sonuçta öyle veya böyle sınav bitti .İnşallah sınava giren bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum...Umarım herkes atanır(Dediğine inanmayan adam :) )

2 yorum:

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Şeker işi çok komik aslında şekerle kandırılan çocuklar gibi ;) hayırlısı olsun.

Adsız dedi ki...

:)) Onun gibi bir şey oldu..Kalem deseniz kırtasiyede yüzüne bile bakmazsınız o kalemin ama ...

Yorum Gönder

Yorumlarınız Türkçe yazım kurallarına uygun olduğu için;hakaret içermediği için teşekkürler

Add to Technorati Favorites