3 Nisan 2011 Pazar

Dağılın Green Lantern Geliyor !


Sinemadaki süper kahramanlar piyasasına yeni katılacak olan kahramanımıza ''Merhaba.Hoşgeldin.Nerelerdeydin yahu,seni bekleyip duruduk.Bak üç seferdir yemeği ısıtıyorum.Nerdesin sen bakayım ? Hııı ? '' demeye hazır mısınız ? O zaman '' Vouuuvvv,yok artık,helal be '' gibi nidalarınızı ceplerinizden çıkarın ve bekleyin çünkü yeşil mi yeşil kahramanımız GREEN LANTERN geliyor.

Evet Green Lantern geliyor ve bellki çok fena geliyor.

DC firmasının rakibi olan MARVEL in Spider Man,İron Man,Punisher,Daredevil ve Hulk gibi ve son zamanlardaki Thor ve Captain America gibi müthiş çıkışlarına net bir cevabı var GREEN LANTERN WONDERCON...

MARVEL'in THOR VE CAPTAİN AMERİCA filmlerindeki görsel efekt şampiyonluklarını DC GREEN LANTERN ile geri alacağa benziyor.

Eğer siz de benim gibi bir sinema filminde uçanların,kaçanların;tek sıçrayışta gökdelenleri aşanların;elinden,burnundan,gözünden,orasından veya burasından ışık,ışın vs.çıkaranların;istediği zaman bilimum arabaya transform olanların;yarasalara evcil hayvan gözüyle bakanların;bir mermiden daha hızlı uçanların;abidik ve de gubidik yaratıkların;uzayda cumhuriyet kuranların;bizi gücün iyi tarafına çekmeye çalışanların ;bir koştu mu tam 25 süpersonic jet gücünde koşanların; ''Mavi hapı alırsan istediğin şekilde uyanırsın ama kırmızı hapı alırsan sana tavşan deliğinin ne kadar derin olduğunu gösteririm.'' diye felsefe yapanların olmasından hoşlanıyorsanız işte size film.Alın seyredin ya da gidin seyredin size kalmış :)
Ve işte size bir güzellik daha.Filmin fragmanı.Fragman deyip te geçmeyin tamıtamına,tekmili birden 4 dakika...

Green Lantern Fragmanı

NOT:Film inşallah güzeldir yoksa bütün söylediklerim boğazıma takılıp beni ziyadesiyle derbeder edebilir.:)

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Türkçe yazım kurallarına uygun olduğu için;hakaret içermediği için teşekkürler

Add to Technorati Favorites