19 Haziran 2011 Pazar

Nosce te İpsum Volume 2



Önceden yazdıklarımı okuduysanız eğer gelelim bugüne.Önceki yazıyı okuyanların ''Sen ney mişssin be abi ?  '' dediklerini duyup ve duymamazlıktan gelip anlatmaya devam ediyorum.

BEN ;



Farklıyımdır.Öyle herkese benzemem.Herkesle aramda mutlaka gözle görülür bir fark vardır.Kısa kısa cümleler kurup içlerinden uzun uzun anlamlar devşirebilirim.Bir giydiğimi 50 sefer daha giyebilir,kaldırımda yürürken çizgilere basmadan ustalıkla yürüyebilirim.Duygusallığın tavan yaptığı ufuklarda realist paradigmalarla haşır neşir olabilirim.Vel hasıl-ı kelam Farkı hissedin derim yani Feel the difference.Gördünüz mü ? Arada ingilizce  bile kaynatabilirim.

Güçlüyümdür.Süperman'e ders verdiğim kadim günlerden bu yana inzivaya çekilmiş olsam da bir hızlı trenden daha hızlı koşabilir(ki süperman kara trenden hızlı koşabiliyordu),tek sıçrayışta tüm gökdelenleri aşabilirim.Ruhsal enerjimin ışığıyla gözlerinizi kamaştırabilir,gözlerinizin içine baktığımda bildiğiniz ya da bilmediğiniz tüm çakralarınızı açabilirim.

Hakikatli adamımdır.Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar.Delikanlılığın kitapları yazılmadan önce tüm telif haklarını satın almışlığım vardır.Tüm gerçeklerin acı,biberin de acı dolayısıyla gerçeğin ta kendisi olduğumu bilir ona göre hareket ederim.

Ilımlı bir insanımdır.İki uç nokta arasındaki orta yolu anında bulabilir,tam ortadan ikiye bölüp arada pay edebilirim.

İncelik sahibiyimdir.Nezaket kurallarını yazdığım günden bu yana ince belli bardakta çay içer;çayı içerken bile serçe parmağımı havaya kaldırarak içerim.''Şuna bak incelikten kırılacak '' dedikleri kişi var ya işte O benim..

Korkusuzumdur.Benim kitabımda KORKU kelimesinin anlamı yoktur zira bilmem de.İsterseniz sorun '' Korku nedir ? '' diye.......Bakın cevap yok.Korku bana ne kadar da uzak bir kelime.İstesem 100 tane Süperman'in,50 tane Spiderman'in,20 tane Hulk'un arasına gözüm kapalı dalabilir hepsini paketleyip , iadeli taahütlü gönderebilirim.


Bugünlük te bu kadar.Son söz olarak ulu bilgelere danışalım.Unutmayın aşağıdaki alıntı aşırı dozda bilgelik içermektedir.Lütfen alıcılarınızın ayarıyla oynamayınız.


'' İlim ilim bilmektir.
  İlim kendin bilmektir.
  Sen kendin bilmezsen,
  Bu nice okumaktır...''

Esen kalın....

4 yorum:

BuRCu dedi ki...

Seriyi keyifle takip ediyoruz efendim :)

Adsız dedi ki...

Teşekkür ederim efenim.Varolun ! :)

Pabuc dedi ki...

Sen neymişsin be abi a a a :))

Güzelmiş bu serii sen devam et buna ...

Adsız dedi ki...

Pabuç>>>Yazdıktan sonra aynı cümleyi ben de kurdum..Sen neymişsin be abii aaa :)))))
Seriye devam edeceğiz bakalım ama ne zaman bilmiyorum....:DDD

Yorum Gönder

Yorumlarınız Türkçe yazım kurallarına uygun olduğu için;hakaret içermediği için teşekkürler

Add to Technorati Favorites