7 Temmuz 2011 Perşembe

Kamuya Personel

An itibariyle kamuya personel olma hevesiyle gireceğim sınavlarımdan ilkine 28,5 saat diğerine ise 33,5 saat kaldı.Bu sebeple heyecanımı böğrüme uykumu ise gözlerime gömerek hepinize günaydın diyorum.
Ve düşünüyorum...3 sene lise okuyorsun.Lisedeyken ergen boşvermişliği içinde ''Şu lise bitse de kurtulsak ! '' temennileri arasında liseyi bitiriyor ama bir türlü yetiremiyorsun zira üniversiteye de gitmen gerekiyor.Dershane koridorlarını okul belliyorsun.Gel gitler arasında üniversiteyi kazanıyorsun.




Oh my God ! Ünivesite.Özgürlük,aileden ayrılmışlık derken yeni bir okul kompozisyonuna giriş oluyorsun.Okuyorsun,okuyorsun.Vizeler,finaller ; o notlar senin bu fotokopiler benim koşturuyorsun.Yetmiyor bir aile geçindirir gibi ailenden gelen parayla ay sonunu getirmeye çalışıyorsun.Çalışıyorsun çalışıyorsun çalışıyorsun.Sonuçta öyle veya böyle fire vermeden mezun oluyorsun.Oh be artık her şey daha güzel olacak,artık hazırım çalışmaya....

Demeden önce seni ikinci kez düşünmeye itiyor birileri.Ayağın takılıp dipsiz bir KPSS kuyusuna düşüyorsun.Yetmez diyor birileri.Bu kadar okuduğun yetmez.Bu kadar okumuşluğun karşılığını alman için önce bu sınavdan da iyi bir not alman gerekir diyor birileri.

Giriyorsun sınava olmuyor üzülüyorsun kime ne ? Sonra askerlik giriyor araya gidiyorsun.Tamamlıyorsun alnının akıyla.Sonra bir daha ama olmuyor.Vesaire geliyorsun bugünlere.Ne diyorsun ?Susuyorum sadece susuyorum.Cumartesi akşamına kadar susuyorum....Yoksa !!!!

Bir de dua bekliyorum...Kiminin parası kiminin duası nispetinde.

3 yorum:

egeria dedi ki...

Dualarım seninle Allah gönlüne göre olan kapıyı bu yıl hayırlısıyla açmayı nasip etsin inşallah =))

BuRCu dedi ki...

Gönlünden geçenler senin olsun inşallah. Duayı esirgemeyiz senden, sen de sınavdan güzel sonuçlarla dön.

Bu sefer tamam deyip tamam olmadığını gördüğümüz her şey evrenin bize oynadığı oyun gibi gelse de biz ona oyun oynayalım :)

Başarılar dilerim.

Adsız dedi ki...

Egeria+Burcu = Teşekkürler.Tamamdır ekstra gücü de depoladığımıza göre kim tutar beni :)Helalinden bir AMİN ! :D

Yorum Gönder

Yorumlarınız Türkçe yazım kurallarına uygun olduğu için;hakaret içermediği için teşekkürler

Add to Technorati Favorites