12 Aralık 2011 Pazartesi

Blogların Gücü Adına !Mim Bende Artık...


Bütün gün boyunca o fatura kuyruğu senin bu fatura kuyruğu benim şeklinde gezip gezip bir güzel eğlendikten sonra dinç bir şekilde evime gelip vefakar bilgisayarımın karşısına oturdum.Sonra her zamanki gibi kendimi sosyal medyamızın şefkatlı kollarına bıraktım.

Az biraz daha sonra sosyal medyanın kollarından sıyrılıp şöyle bir bloglar dünyasına uzanıp ne var ne yok diye bir kolaçan etmekte karar kıldım.Kim ne yazmış kim ne yazmamış diye blogların üzerinde pike yaparken bir anda MİMlendiğimi farkettim.Bu sefer beni mimleyen KARARLI isimli blogdaşımız oldu.Eee böyle olunca davete icabet etmek te boynumuzun borcudur diyerek üzerimizde kalan mimi alıp,derleyip toplayıp gerekli kişilere ulaştırıp borçtan kurtulalım dedik...

Gelelim MİMin konusuna.Efenim o kadar uzatmaya,gereğinden fazla sündürüp sakız gibi çiğneyip ayağımıza yapıştırmaya gerek yok.Yapılacak şeyler silsilesi çok basit:



*Mimlenen zat-ı  muhterem 3 kuralı/soruyu sevaplayacak.Soruyu/kuralı olduğu gibi kopyalayıp yapıştıracak ardından gereken cevabı altına yazacak.Hepsi bu...Hepsi bu ama bakalım biz cevaplayabilecek miyiz?


Kurallar(Rules) :

1)Size bu ödülü layık gören kişiye teşekkür etmeli ve ona geri bağlantı vermelisiniz. (You have to thank the person who gave you the award and link back to their blog.)

- Efenim bana bu mimi/ödülü layık gören kişi Kararlı  isimli blogdaşımız.Kendisine beni bu ödüle layık gördüğü için en deruni saygılarımı ve ayrıca hemen üst satırda ise en geri bağlantılarımı bildiririm. :)

2. Kendi hakkınızda 7 gerçeği paylaşın. (Share 7 facts about yourself.)

- Şimdi gelelim kendi hakkımdaki 7 gerçeğin acı terennümüne.Aslında önce BURADA sonra da BURADA kendimle ilgili bazı gerçekleri açıklamıştım ancak gereken ilgiyi tam göremediğinden tekrar okunabilir kanaatindeyim.Ayrıca bir kez daha buradan da diğer bazı gerçekleri açıklayayım istemekteyim efenim...Tekmili birden ve kısa kısa...

1)Sessiz ve sakinimdir.
2)Epey utangacımdır.
3)İki sene sınıfta kalmışlığım vardır.
4)Cep telefonum yoktur :)
5)KPSS'de epeyce mağduriyetim vardır. :)
6)Bir gün evimin(olursa) bir odasını kütüphane olarak konumlandırmak diğer odasında yağlı boya resim yapmak niyetindeyim.
7)Tüm gerçekliğim bu kadar yer kaplamaktadır.Bu da bir gerçektir.

3. Sevdiğiniz ve takdir ettiğiniz 10 başka blogçuya aynı ödülü verdiğinizi bildirin. (Send to 10 other bloggers whose blogs you love, appreciate and tell them you’ve given the award.)


-Ve geldik son kurala/soruya .Şimdi pat diye damdan düşünce 10 tane blogcu arkadaş bulmak zor  o yüzden sadece bir kaç  arkadaşın kulaklarını çınlatacağım.UMARIM cevap gelir :)


*İlk blogcu ödülümü ÖYKÜ 'ye yolluyorum.Kendisi samimi,düzeyli ve miyavlı yazılarıyla tanınan nadide blogcularımızdan birisidir.Kendisi itinayla takip edilesi,okunası bir blogcu ve bilahere beyaz bir kedidir.Takip EDİN ! :)


*İkinci sıramızda ise çoğu zaman güzel şiirlerinden tanıdığımız Ley-La  isimli arkadaşımız var.Kendisi azıcık koyu bir bloğun içinden bizlere biraz melankolik biraz da hüzünlü dizeleriyle seslenen serbest vezinli bir arkadaşımızdır.Bakın,okuyun !


Dediğim gibi daha fazla pek çok mimlenecek arkadaş var ancak yorgun argın hal ü ahvalimle ancak bu kadar...


Kalın sağlıcakla...

8 yorum:

Pabuc dedi ki...

kısa ve öz olmuş güzel de olmuş...Okudum beğendim samimi buldum :)

öykü dedi ki...

:)
mım ıcın tsk ederım
yazıcam seve seve:)

7 ıtıraf:))


ımza
mıyavlı oyku:)

Adsız dedi ki...

Pabuç>>>Teşekkürler.:)Çok samimiyimdir :))

Adsız dedi ki...

Öykü>>>Merakla bekliyorum.Ben de okuyacağım söz :)))

G R İ ❥ dedi ki...

Sevgili göktürk, mim ve bir o kadar hos tanitimin icin sana tesekkür ederim ! Bu arada ne demek efendim, elbette yanitlarim, neden yanitlanayayim :) seve seve :)

Arti, yazin cok icten ve sicak olmus , zevkle okudum : )
Ve, su cep telefonum yok itirafina (!!) imrendim. Hatta bir ara ozendim, ancak 10 dakika kapali tutabildim :(

Guzeldi ve bana bu odulu

Adsız dedi ki...

Lo-La>>>Ne demek efenim .Ben gördüğümü,duyduğumu ve okuduğumu söylüyorum :)))Ayrıca teşekkürler...:)))

G R İ ❥ dedi ki...

Yorum yarim kalmis :))

Ama guzeldi ve utanarak soyluyorum su an telle yaziyorum. ..

Adsız dedi ki...

Lo-La>>>Olsun yorumlar yarım kalsın da gönüller yarım kalmasın(Araya da sıkıştırayım özlü sözümü) :)

Ben teknolojiye de meraklıyımdır aslında ama bi cep telefonumuz yok.Alırsam iyisinden alacağım inşallah :D

Yorum Gönder

Yorumlarınız Türkçe yazım kurallarına uygun olduğu için;hakaret içermediği için teşekkürler

Add to Technorati Favorites